Miss Daisy Sofőrszolgálat

Kiszállási díj 3500 Ft-tól
500 Ft/km
Budapesten belül minimum 20 maximum 50 perc a kiszállási idő.
Kedvező árak , megbízható, pontos sofőrök

Velünk célba érsz!

MAGUNKRÓL
Mindannyiunkat ért már kellemetlen tapasztalat túlvállalt sofőrszolgálattal, modortalan sofőrökkel, pontatlansággal – mi ezekből a hibákból tanulva hoztuk létre saját vállalkozásunkat! Szerettük volna személyesebbé tenni oldalunkat mert sokszor találkoztunk már azzal amikor kiérkeztünk az ügyfélhez, hogy örült nekünk mert nem tudta milyen sofőr fog érkezni hozzá. Ez az oldal azért is jött így létre, hogy ügyfeleink megismerhessenek minket már a rendelés előtt.

Megbízható sofőreinkkel és pótsofőreinkkel gyorsan és biztonságosan eljuthatsz úticélodhoz! Több, mint hat éves tapasztalatunk alatt kiismertük Budapestet és az agglomerációt, de ha ki kell mozdulnunk sem esünk pánikba!

Mit várhatsz tőlünk? 
  • Pontos, valós érkezési időt adunk kapcsolatfelvételkor és aszerint is érkezünk
  • Sofőrjeink és diszpécsereink érkezésünkig kapcsolatban vannak veled
  • Sofőrszolgálat és személyszállítás szolgáltatásainkat a hét minden napján, 0-24 igénybeveheted!

Legyen szó bármilyen eseményről, pótsofőrjeink a hét minden napján rendelkezésre állnak éjjel-nappal.
Előrendeléseket is tudunk fogadni amennyiben biztosan szeretné, hogy amikor haza szeretne indulni egy sofőr várja Önt az autójánál.

Budapesten belül

Kiszállási díj: 3500 Ft + 500Ft/KM Alap díjunk 10 km-ig 8500 Ft! Amennyiben a pótsofőrnek várakoznia kell, megérkezését követően az első 10 perc ingyenes, a továbbiakban minden megkezdett perc 200 Ft Budapesten belül minimum 20, maximum 50 perc a kiszállási idő. Kedvező árak, megbízható, pontos sofőrök! A fuvarköltség kitérő és várakozás nélkül értendő. A kitérő mértékét a sofőr állapítja meg! A megrendeléssel elfogadja a szerződési feltételeket!

Agglomeráció

Kiszállási díj: 4000Ft-4500Ft + 500Ft/KM Alap díjunk 10 km-ig 8500 Ft! Amennyiben a pótsofőrnek várakoznia kell, megérkezését követően az első 10 perc ingyenes, a továbbiakban minden megkezdett perc 200 Ft Budapesten belül minimum 20, maximum 50 perc a kiszállási idő. Kedvező árak, megbízható, pontos sofőrök! A fuvarköltség kitérő és várakozás nélkül értendő. A kitérő mértékét a sofőr állapítja meg! A megrendeléssel elfogadja a szerződési feltételeket!

Országon belül

Egyedi díjszabásunkról a +36306033110 telefonszámon érdeklődjenek. Kedvező árakkal tudjuk biztosítani pótsofőrjeinket sofőrszolgálat illetve személyszállítás esetén is. Vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben ( regisoforszolgalat@gmail.com) vagy telefonon ( +36306033110) A megrendeléssel elfogadja a szerződési feltételeket!

Háztól házig személyszállítás

Háztól házig személyszállítás

Üzleti út? Hazautazás nyaralásról? Autószerviz? Sofőreink szívesen rendelkezésedre állnak!

Tudj meg többet
Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat

Sofőrsegély szolgáltatásunkat a hét minden napján igénybe veheti, hiszen pótsofőrjeink 0-24-ben a rendelkezésére állnak.

Tudj meg többet